Mama, kan ik ook deze kopen? 

In januari heb ik toevallig La Fuente ontdekt. Dat wil zeggen, hij was er al een hele tijd, maar ik kwam hem toen pas tegen. In de online wereld wel te verstaan, gewoon via Instagram. Voor degene die hem, net als ik in januari, ook nog niet kennen. La Fuente is de artiestennaam van Job en Job is een bekende Nederlandse dj, toevallig ook uit Eindhoven. 

In ieder geval, ik ben hem gaan volgen op Instagram, in januari voor de lockdown, naar een feestje geweest van hem en in maart, vlak voor de lockdown, naar een presentatie geweest in de Pathé van La Fuente.

 

Dat was een klein stukje achtergrond informatie 😉

 

Zoals dat gaat met socialmedia, je kijkt de stories zo af en toe op een dag en Sabir kijkt dan ook soms met me mee. Tot we bij ‘de wilde meneer’ uitkwamen. Dat is namelijk hoe Sabir hem noemt, ‘de wilde meneer’, omdat hij nog al ‘wild’ danst op sommige content.

 

Sabir is niet alleen geïnteresseerd in de danstechnieken van Job of de muziek van hem, maar vooral in de prachtige race-auto’s. Zo ontdekte Sabir laatst een filmpje van zijn Rode Ferrari. Deze werd in de herhaling gezet, het muziekje wat eronder stond, werd enthousiast meegezongen door Sabir en hij begon mij er nóg enthousiaster over te vertellen.

 

Wauuuwww mama, deze auto gaat ècht snel hè.

 

Echt Super Snel hè lieverd.

 

Mama, als ik dit vaker kijk, lijkt het net alsof ik er zelf in zit.

 

Wauw, wat gaaf zeg lieverd!

 

Mama, kan deze auto ook vliegen?

 

Nou, zo snel gaat hij ook weer niet, hij kan niet vliegen. Hij gaat wel heel snel, dus het kan wel lijken alsof hij vliegt.

 

Mama, kan ik deze auto ook kopen?

 

Toen moest ik even nadenken. Voor een fractie van een seconde voelde ik dat ik een belangrijke afweging moest maken. Dit was namelijk hèt moment dat ik hem een bewuste mindset ging meegeven over geld, over manifesteren, over alles bereiken wat je graag zou willen.

 

Natuurlijk weet ik (weliswaar ongeveer) wat de prijs is van een Ferrari. Ik had nu de keus, ga ik MIJN beperkende overtuigingen projecteren op zijn vraag of hij deze kan kopen? Of ga ik hem vertellen dat ALLES mogelijk is en dat hij ALLES kan bereiken wat hij wil?

 

Ik koos voor het laatste.

 

Tuurlijk kan jij deze auto kopen als jij dat wil.

 

Echt mama, kan dat echt?

 

Alsof hij wilde zeggen, mama kan jij dat even voor jezelf bevestigen en daar zelf ook ècht in gaan geloven.

 

Tuurlijk lieverd, als jij iets gaat doen wat je EN heel leuk vindt EN heel goed kan. Daar nog beter in worden. En vooral heel veel werken met heel veel plezier, dan kan jij deze auto zeker kopen.

 

Wauw, dat zou echt super tof zijn he mama.

 

Dat zou zeker super tof zijn lieverd.