3 maanden coaching

word de moeder die je wil zijn

van Hoofd naar Hart – Bewust Opvoeden

3 maanden coaching

Na deze 3 maanden heb jij geleerd hoe jij naar je hart en intuïtie kunt luisteren EN hoe jij je kindje dit kan leren. Zodat jullie beiden vol zelfvertrouwen het leven staan. 

Waarom deze coaching?

Omdat jij als moeder de volledige verantwoordelijkheid wil nemen voor jouw gedrag en mindset en daarmee jouw kind(eren) wil helpen naar een leven vol zelfvertrouwen. 

Wat gaan we doen?

We gaan jouw vraagstuk in de opvoeding heel diep bekijken. Wat zijn je gedachtes, je patronen, je gevoelens over jezelf als moeder. Door erachter te komen welk verhaal je over jezelf verteld als moeder, komen we te weten waar je nog mag groeien. En dat zal je helpen in contact met je kind. Zodra jij iets heelt, hoeft je kind dat niet meer bij jou te spiegelen. 

 

Hoe is de coaching opgebouwd?

Van te voren stuur ik je per mail een vragenlijst. Deze mag je invullen en in ieder geval 2 dagen voor de eerste coachsessie naar mij terug mailen. De coachsessies duren 1,5uur en zullen online plaatsvinden. 

Het zijn in totaal 3 coachsessies van 1,5uur, verdeeld over drie maanden. In de tussentijd ben ik via WhatsApp bereikbaar voor vragen of dingen waar je tegen aan bent gelopen. 

Na de derde sessie plannen we nog een korte coachcall in van ongeveer 30 minuten, om te kijken hoe het nu met je gaat. Welke inzichten je hebt gekregen en of er nog vragen zijn.

En je krijgt per post nog een cadeautje van mij thuisgestuurd. Om jezelf te blijven herinneren dat je trots mag zijn op jezelf en dat je jezelf een compliment mag geven. Iedere dag opnieuw.

 

Wat heb ik eraan?

Aan het eind van deze coaching luister jij naar je hart en intuïtie. Ben jij je bewust van je mindset en weet je door je mindset te veranderen de buitenwereld met je mee verandert.

Jouw investering; € 240,- 

word de moeder die je wilt zijn