Aanbod

Gratis Inspiratie Sessie

Online sessie 

 

Tijdens deze Inspiratie Sessie gaan we dieper in op je vraag. Geef ik antwoorden op jouw vragen vanuit Bewust Opvoeden. We leren elkaar beter kennen en kijken of we een match zijn om samen een coach-traject aan te gaan. 

 

Coach Sessie

ik help je met jouw brandende vraag

 

Dit is een losse online coach sessie van 1,5 uur. We gaan dieper in op jouw vraag in de opvoeding. En ik geef je tips, advies en handvatten voor thuis over Bewust Opvoeden.

Van te voren mail ik je een vragenlijst, die mag je invullen en in ieder geval twee dagen van te voren terug mailen. Zodat ik me alvast kan voorbereiden en we in de coach sessie meteen de diepte in kunnen gaan.

Zodat jij de moeder wordt, die je wil zijn!

Word de moeder die je wil zijn

3 maanden coach traject

 

In 3 maanden tijd, gaan we diep in op jouw vraag waar je nu tegen aanloopt in de opvoeding. Van te voren mail ik je een vragenlijst die je van te voren weer terug mag sturen. Zodat ik me alvast kan voorbereiden op het eerste gesprek.

Aan het eind van deze drie maanden, heb jij een andere mindset EN help jij je kind naar meer zelfvertrouwen, beter luisteren naar zijn/haar hart en intuïtie.

Dit traject bestaat uit 3 online coachcalls (Zoom of Skype). En tussen deze drie sessies ben ik via WhatsApp beschikbaar om te ondersteunen.

En je ontvangt aan het eind van deze drie maanden nog een cadeau in de brievenbus voor jou en je kindje.

Word de ouder die je wil zijn en geef je kind meer zelfvertrouwen.