Aanbod

Meditatie abonnement voor Kinderen

Online  

 

Op 1 december 2020 lanceer ik een online platform voor kinderen van 0 – 12 jaar, met meditaties, affirmaties en luisterverhalen. Allemaal over de Wet vd Aantrekking, leren manifesteren, je ziel, het Universum en Bewustzijn.  

Het is een abonnement van een jaar, per jaar zijn de kosten vanaf 1 december 2020 € 55,- per jaar. Tot 1 december betaal je voor het eerste jaar € 35,00

(ps. ook een super leuk cadeau voor Sinterklaas)   

Online Programma Aligned Opvoeden

online programma van 8 weken 

 

Dit is hèt Online Programma om ALLES te leren over opvoeding en de WET VAN DE AANTREKKING. In 8 weken, leer jij de 8 stappen van MANIFESTEREN in de OPVOEDING. 

Je krijgt 8 modules met video lessen, 8 affirmaties voor jou en als extra bonus 8 affirmaties voor je kind(eren). Er zit een aparte community bij, waar ik iedere week een live Q&A geef. Daar kun jij dus al je persoonlijke vragen stellen EN deze live Q&A’s blijven ook beschikbaar in de Community. 

Online VIP sessie 

2x 2uur, online 

Ken je dat, je bent al super bewust van jezelf. 

Je hebt al een hele reis gemaakt in zelfontwikkeling en je weet jouw trigger punten. Je durft al super goed in de spiegel te kijken, de weg naar binnen te maken en naar jezelf te kijken. 

En toch triggert je kind jou iedere keer opnieuw en verval jij in oude patronen die je JUIST NIET meer wil. 

In deze online VIP sessie van 4uur (2x 2uur) gaan we deze patronen doorbreken, waardoor jij EN naar jezelf leert luisteren EN naar je kind leert luisteren, naar jullie behoeften en verlangens.