Coachsessie Bewust Opvoeden

Ik help je met jouw brandende vraag

Bekijk het van de positieve kant EN geef jezelf en je kind meer zelfvertrouwen

1-op-1 coachsessie van 1,5uur

In deze 1-op-1 coachsessie gaan we dieper in op een brandende vraag, of een uitdaging waar je iedere keer tegen aanloopt in de opvoeding. We gaan de beperkende overtuiging aankijken en ombuigen naar een positieve mindset.

Waarom een coachsessie Bewust Opvoeden?

 

Jij wil graag de moeder worden die je wil zijn. Jij bent bereid om daar alle verantwoordelijkheid voor te nemen. En je weet als geen ander dat je jouw kind niet kunt veranderen, maar WEL jezelf kunt veranderen.

Als jij als moeder beseft dat je jouw kind niet kunt veranderen, maar wel jouw kijk op de wereld. En daarmee geef je (on)bewust) toestemming aan je kind om datzelfde te doen. Luisteren naar je hart en intuïtie en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Wat gaan we doen?

Van te voren stuur ik je per mail een vragen lijst op. Deze mag jij ingevuld naar me terugsturen, in ieder geval twee dagen voor de coachsessie. Zo kan ik me alvast voorbereiden en kunnen wij meteen de diepte in gaan. De coachsessie duurt 1,5uur en zal online plaatsvinden.

Dit gaat het jou brengen

Na de coachsessie weet jij hoe je jouw kindje kunt helpen naar zijn/haar hart te luisteren en intuïtie te ontwikkelen. Dat het ok is om van daaruit keuzes te maken EN daardoor vol zelfvertrouwen in het leven te staan. 

Je hebt de aller eerste stap gezet naar de moeder worden die je wil zijn. En daar mag jij super trots op jezelf voor zijn. En jezelf een groot compliment geven.

Jouw investering; € 65,-